Brasilien 2010-2011

2010-2011

Helgen

Kategori: Brasilien

På lördagen skulle jag på födelsedagskalas till en klasskompis som fyllde 16 år. Det var bara några kvarter från mitt hem så jag skulle promenera. Ana och Sylvio hade åkt till farmen och Neto var inte hemma så jag hade ju inget annat val. Men det gick bra.
Festen började enligt inbjudan 20:00. Jag tänkte att jag går i tid så jag hittar, för jag visste ju inte riktigt exakt var det var. När jag hittade stället så var klockan typ kvart före så jag gick några varv runt kvarteret för att fördriva lite tid. Dock hade jag inte tänkt på att det är brasilianska människor som ska på festen, så när jag gick in ca. 20:00 så höll dom ju på att ställa till än! Lite pinsamt, så jag skyllde på att jag var tvungen att komma "tidigare" eftersom jag inte visste var det var.
När klockan blev nio kom dom flesta gästerna, och dom sista kom väl lite efter tio. Så nu vet jag det.
På festen fick vi mat, god mat. Det serverades stroganoff! och tårta lite senare. När klockan var lite efter 11 så tog vi en taxi till en bar/club i stan. Där hade dom liveband och där var det skitvarmt. Jag tror alla utbytesstudenter i Londrina var där. Josh träffade jag, han firade sin 18års dag. Alejandra och Charlie från Mexico. Frankie så klart, han var ju på födelsedagskalaset också. Där var det trevligt och tiden sprang iväg. Hem var jag i alla fall halv fyra.
Idag har vi också varit på födelsedagskalas till en annan stad. Det var Netos kusin som fyllde år. När vi åkte dit så råkade vi krocka lite. Det var en framför oss som tvärnitade när det blev rött ljus. Men det blev bara en liten skråma på Anas bil :o
Tchau