Brasilien 2010-2011

2010-2011

Hej

Kategori: Före

Hejhej!

Jag ska ju som sagt åka till Brasilien i sommar (5 juli :) ). Jag tänkte att jag måste ju skriva ner lite här vad som händer och fötter.

Jag har varit på ett info-möte i Vörå. Jag minns inte när det var, kanske någon gång i slutet av mars. I alla fall så fick vi lite information där. På finska såklart. Där var alla som skulle iväg från mitt distrikt + utbytesstudenter som var här. Nåjaa, nästa info-möte (i Vörå det också) är typ i april någon gång (jag suger på datum!!). Då vet jag inte vad som händer. Sen någon vecka/dag efter det mötet så ska vi iväg till Lahtis och där ska vi skida.. nämen, där ska vi väl få ganska viktig information tror jag. T.ex. så ska vi prova sånahär vad heter dom, blezer kanske? som vi ska ha på oss när vi åker om jag har fattat rätt. By the way, så har jag beställt en huppari och någon T-paita igår. Haha, tro inte att jag har börjat handla kläder på internet och tänker göra någon modeblogg, det är såklart tills när man åker iväg det också :D .

Just det, jag har ju varit på rotarymöte här med alla rotarygubbar också. Det var på logen och där fick man god mat :) . Det låter säkert ganska tråkigt att vara på rotarymöte med rotarygubbar, men man sitter inte bara och rullar tummarna och väntar på att mötet ska ta slut :D . Jaja, vi får väl se vad som händer härnäst.

Något som jag är ganska säker på är i alla fall att det är ungefär 3 månader eller närmare bestämt 101 dagar kvar tills jag åker. Tjo!

/Toffe