Brasilien 2010-2011

2010-2011

.

Kategori: Brasilien

Nu bliver det ett detta-har-jag-gjort-de-senaste-dagarna-inlägg igen. Bilder (för jag hade med kameran :O) finns på facebook och finns också snart på pixbox för den som inte orkar titta på facebook.
På fredagen skulle vi till emporio, som är en club här i Londrina. Jag, Charlie, Frankie och Alejandra skulle träffas på esso före. Lite efter 10 var alla där och där stannade vi utanför en liten stund tills vi gick till emporio. Det var advokat-studerande som hade fest där. Kön var aslång men som tur var så kände vi någon som stod nästan längst fram så det gick snabbt. Inträdet var R$15 och i början var det helt ok med folk men sen vid typ 1-tiden så blev det så förhärda mycket folk så man kom inte fram om man skulle flytta sig. Jag då såklart började ju fundera på att det skulle vara totalt omöjligt att evakuera stället om det typ skulle börja brinna. Men vid 3-tiden började folk åka hem så då blev det lite ledigare och bättre. Vi stannade tills klockan var 5 och jag var väl hemma halv 6.
Lördagen var nästan samma gäng på churrasco (http://en.wikipedia.org/wiki/Churrasco). Det var jag, Frankie, Alejandra och Alex som var utbytesstudent-gänget. Vi åkte dit till 4 och stannade där till kl. 9 då vi åkte till Marianas (brasileira) hus på efterfest. Där beställde vi småpizzor från habibis och hade allmänt kul. När klockan var 12 så ringer Ana mig och är typ hysterisk över var jag är. Hon hade försökt ringa till mig flera gånger och sen till Alejandra men det gick inte fram. Så hon var orolig och tyckte jag skulle komma hem, så det gjorde jag men taxin kom inte före 1 så Sylvio hann också ringa mig. Det gick bra, förutom att det började regna, och jag har nog aldrig sett så kraftigt regt förut. Det håller på idag ännu, fast inte lika grymt.
Nu var detta kapitel slut